با سلام من 27 سالمه 3 ساله ازدواج کردم  رفتم دکتر گفتن هم رحمت کوچیکه هم تخمدانات آزمایش های هورمونی مشکلی نداشتن با قرص پریود میشدم ولی این ماه قرص نخورده بودم طبیعی پریود شدم آیا امکان بارداری من هست آیا بنظر شما چون طبیعی پریود شدم رحم و تخمدان هام رشد کردن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید امکان طبیعی باردار شدن شما است اگر بعد از ۶ ماه اقدام به بارداری نتیجه نگرفته اید جای نگرانی وجود ندارد می توانید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید تا زودتر  نتیجه بگیرید ضمنا همچین اصطلاحی در علم پزشکی نداریم احتمالا به شما تنبلی تخمدان گفته شده نه  کوچک بودن رحم وتخمدان موفق باشید.