پرخاشگری و فحاشی پسر نوجوان

با سلام پسر سیزده ساله ای دارم که بسیار پرخاشگری و فحاشی میکنه. با برادرش که هشت ساله هست خیلی دعوا و کتک کاری میکنه. متاسفانه برادرش هم از او الگو میگیرد. حتی روی بنده هم دست بلند میکند و فحاشی میکند. چی کار باید بکنم. هر کاری کردم فایده نداشته. ممنون از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام به شما

اینکه پسر شما پرخاشگری اش زیاده حتما علت یا علت هایی داره که باید بررسی کنیم. و متناسب با علتش درمان مناسب رو پیشنهاد کنیم. ممکنه روشهای قبلی شما درست بوده باشن اما نکات ریزی رو باید رعایت کنید و نکردید و یا اینکه روش نامناسبی رو انتخاب کردید و برای همین هست که ججواب نگرفتید.

لطفا به این سوال ها جواب بدید

چند وقته این کار رو می کنه؟

هر چند وقت یکبار پیش میاد معمولا؟

هرباری که پرخاشگری میکنه دقیقا چه رفتارهایی داره؟

سر چه مسایلی ؟

شما چه برخوردی می کنید؟

روشهایی که قبلا استفاده کردید چیاست؟