درد بعد از زایمان طبیعی

سلام من 12روز پیش زایمان طبیعی کردم که فقط 3 تا بخیه دارم خونریزیم تموم شده ولی ترشح زرد رنگ دارم درد استخوان عانه دارم به طوری که فقط وقتی به حالت خوابیده هستم درد ندارم موقع ایستادن ونشستن توی دستشویی خیلی شدید درد میگیره وقتی ایستادم همش باید بادست جلومو محکم فشاربدم که بتونم دردشو تحمل کنم چکارکنم که خوب بشم خیلی از این درد عصبی شدم اصلا حوصله بچه و شوهرمم ندارم از بس درد دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است از توالت فرنگی استفاده کنید ودر هنگام درد می توانید از شیاف دیکلوفناک استفاده کنید اگر سوزش وخارش ویا ترشحات بدبو داشتید باید به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز شود موفق باشید.