درمان عفونت زنان

سلام وخسته نباشید همسرم رحمش عفونت قارچی دارد و دکتر رفتیم بهش دارو آنتی هموراسین .سفیکسیم .مترازول .کلوتریمازول  داده تا از این داروها استفاده می کند خوب است اگر استفاده نکند باز درد سراغش می یاید لطفا اگر دارو جدیدی است معرفی بفرمایید یا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام در خانم هایی که دچار عفونت های مکرر هستند یعنی بعد از درمان ، مجدد بیماری مقاربتی در آن ها عود می کند باید همسرشان  نیز دارو مصرف کند بنابراین خود شما نیز تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید.