سرد بودن همسر در ابراز محبت

231 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام همسر من خیلی سرد هست ما نزدیک به یک ساله ازدواج کردیم ولی همسرم در ابراز علاقه و محبت و روابط زناشویی سرد هست باهاش صحبت میکنم چند هفته سعی میکنه خوب باشه ولی دوباره برمیگرده به حالت اول خودش، لطفا راهنمایم کنید با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
با توجه به اینکه خانوما روحیه بسیار حساس و شکننده‌ای دارند ،مسلما بی توجهی مردی به همسرش مسائلی رو پیش خواهد آورد،در زندگی مشترک مرد و زن باید درجهت رفع نیازهای همدیگر تلاش بکنند و این حق شماست که انتظار توجه از همسرتون داشته باشید،منتها بیان نکردید که آیا از اول این حالت رو داشتن یا به تازگی در رابطه سردی نشون میدن؟ که در اینصورت باید به دنبال دلایل اون باشیم؛ ممکنه دلایل جسمانی و یا روانی داشته باشه،،،
آیا شخصیتی درونگرا دارند؟ چون افراد درونگرا نوع ارتباطاتشون  محدود و خاص هست، ابراز احساسات بلد نیستن و در واقع نمی‌تونن آنچه در درونشون هست رو به راحتی بیان کنن و ...،
ازطرفی مسائل روانی، درگیریهای شغلی، استرس محیطی ،ناراحتی‌های مالی و اقتصادی و مواردی این‌چنین هم میتونه منجر به  سردمزاجی بشه و حتی ممکنه مسئله جنسی خیلی افول پیدا کنه،،
بنابراین لازمه که حتما از مشاور راهنمایی بگیرید تا مسئله ریشه یابی بشه و با کمک زوج درمانگر مسائل‌رو به همراه هم حل کنید...
با آرزوی شادکامی

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون، همسرم از اول ازدواجمون سرد بوده، استرس و مسائل مالی الان تو زندگیمون هست ولی همسر من از دوران نامزدی به همین صورت بود بعد ازدواج بدتر هم شد، درون‌گرا هستند