با سلام من در هفته ۳۰ بارداری هستم و چند هفته ای در بیمارستان به علت آبریزش بستری بودم ولی بدون هیچ آبریزشی اندکسم هم خوب بود ولی تست آمنی شورم مثبت میشد که دکترا تعجب میکردن که تصمیم به تست دوباره گرفتن که اینبار آمنی شور منفی شد و من مرخص شدم ولی الان چند روزه احساس خیسی میکنم آیا امکان داره آبریزش باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکلی برای جنین شما وجود ندارد اگر پارگی ویا سوراخ بودن کیسه آب شما وجود داشت قطعا مشخص می شد  علائمی مانند تب ،کاهش حرکات جنین بنابراین استرس و نگرانی نداشته باشید  به حرکات جنین خود بعد از صرف غذا دقت کنید موفق باشید