با سلام

من مدت 7 سال هست که ازدواج کرده ام با خانواده همسرم مشکلی ندارم و همچنین با همسرم ولی  متاسفانه با زن عموی همسرم خیلی مشکل دارم در حدی که ازش متنفرم ولی متاسفانه از اون جایی که دخترخاله مادر شوهرم هم هست با هم خیلی ارتباط نزدیکی دارند ،یعنی این خانم همش خونه مادر شوهرم ایناست و ما با سرزدن به اونجا ایشون رو هم باید تحمل کنیم و همش رل بازی کنیم در ضمن این خانم دچار بیماری اعصاب و روان هستند و دارو استفاده می کنند،و وقتی من این موضوع رو با خانواده همسرم در میون گزاشتم اونها میگن چیکارش کنیم بیرونش کنیم راستم میگن از روی تنهایی همش خونه اونهاست دو تا بچه داشته که خارج ازکشور هستند و شوهرش هم که اکثرا تو خونه تنهاست ،وهمش تمایل داره با خانواده همسرم بیاد و بره مسافرت و به زور ما رو هم تو این بازی می کشونه که این موضوع باعث جروبحث بین من و همسرم هم می شود وگاهی اوقات به ناچار و از روی اجبار تن به این مسافرت می دهم ولی دریغ از ذره ای لذت چون ترک هستند و من از زبان شون هم چیزی متوجه نمی شم ،الان هم دوباره برنامه مسافرت چیده که این موضوع باعث دلخوری من و همسرم شده در حدی که من دیشب به مدت 3 ساعت خوابیدم، به نظر شما من چیکار کنم؟خیلی مستاصل شدم، درحدی که گاهی اوقات از ازدواجم هم پشیمون می شم

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

بیماری اعصاب و روان هم مثل بیماری‌های قلبی، ریوی و غیره هست و چیزی نیست که اصطلاحا انگ محسوب بشه. حتما قبول دارید که مادرشوهرتون مختار هستند با هرکس مایلند معاشرت کنند و سفر برن. شما و همسرتون هم خانواده‌ی مستقلی دارید و خودتون تصمیم می‌گیرید که با چه کسی رفت‌وآمد کنید و سفر برید و... اینکه همزمان با زن عموی همسرتون در منزل مادرشوهرتون مهمان بشید، شاید تحت کنترل شما نباشه اما اینکه با چه کسانی سفر برید، انتخاب خودتون هست.

با همسرتون صحبت کنید. بگید که مایل نیستید براتون برنامه‌ی سفر چیده بشه و دوست ندارید به این سفر برید. برخورد محترمانه اما قاطع شما می‌تونه به خانواده‌تون این پیام رو برسونه که بابت دعوت‌شون به سفر ازشون ممنون هستید اما اینکه دعوت رو قبول کنید یا نه، انتخاب شماست. اگر بار اولی باشه که با تصمیمی که براتون گرفته شده مخالفت می‌کنید، شاید مادر همسرتون متعجب یا ناراحت بشن. اما شما مودبانه و قاطع برخورد کنید تا کم‌کم این مساله جا بیفته.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون