گردن نگرفتن نوزاد ۵ ماهه

سلام نوزاد ۵ ماهه من خوب گردن نگرفته در ۲ ماهگی یکی از اقوام بالا انداختش ممکنه از این موضوع باشه ؟ راهکارش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. خیر. با این که بالا انداختن نوزاد قبل از یک سالگی شوک زیادی به کودک وارد می کند اما گردن نگرفتن در زمان طبیعی آن ارتباطی به این شوک ندارد. علت گردن نگرفتن دلبندتان با MRI مشخص می‌شود. پیشنهاد می کنم حتما به یک متخصص مغز و اعصاب کودکان مراجعه کنید و با تشخیص متخصص حتما از خدمات کاردرمانی استفاده بفرمایید.