ترشحات غلیظ و بدبو

تازه ازدواج کردم ترشحاتم زرد رنگ و غلیظ و با بوی کمی بد هست نگرانم آیا احتمال ناباروری هست؟ آیا عفونته؟ البته قبل ازدواجم هم ترشحاتم اینطور بود.خواهش میکنم راهنمایی کنید نابارور شدم یا نه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر درد یا سوزش، خارش و یا بوی بد دارید نشانه عفونت است و باید درمان شوید.‌ اگر عفونت درمان نشود احتمال ناباروری وجود دارد در غیر اینصورت بهداشت را بهتر رعایت کنید و از ژل های بهداشتی استفاده کنید. روز خوش