افزایش ضخامت آندومتر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 73 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید

خانومی هستم 31 ساله یه پسر 4 ساله هم دارم 3 سال پیش iud گذاشتم

تابستان 95 یعنی یک سال بعد دچار لکه بینی شدم که رفتم سونو ضخامت آندومترم بالا رفته بود دو دوره مجسترول خوردم رفع شد

امسال هم یه بار 29 خرداد پریودشدم از 10 تیر لکه بینی ام شروع شد تا 13 تیر دوباره پریود شدم البته درحد دو روز بعد لکه بینی خفیف تا 29 تیر دوباره پریود شدم بعد از تموم شدن پریودم که تقریبا خونریزیم متوسط به بالا بود باز لکه بینی بعد پنج روز شروع شد از روز 20 پریودم لکه بینی زیاد شد

روز 21 سونو رفتم ضخامتش 17 بود فیبروم و کیست هم نداشتم

آزمایش هم دادم مشکل هورمونی و تیروئید نداشتم

امروز که روز 25 هست پریود شدم

مشکل از چی میتونه باشه؟ آیا ربطی به iud داره؟  اگه دوران پریودی چیزایی بخورم که خونریزی رو افزایش میدن مثل تخم گشنیز خوبه یا بده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله iud می تواند علت لکه بینی باشد البته نوع دستگاه در ایجاد این مشکل نقش دارد

تجربه شما

ببخشید من مشکلم لک بینی نیست که . افزایش ضخامت آندومتر هست