دست بزن داشتن همسرم

سلام

هشت سال ازدواج کردم و دخترخاله پسر خاله هستیم

سر یه موضوع ازدواج سنتی (خواهر من یه خواستگار داشت که می‌شد برادر شوهر خواهرشوهرم اما اصلا شرایط خوبی نداشت و بابام و خواهرم رضایت ندادن و انگار از اون طرف اذیت خواهرشوهرم من میکردن که مقصر تو هستی الان هم خواهرم زن یه غریبه شده ) دعوا کردیم شوهرم میگه شما آسایش خواهر من رو بهم زدید و کلی حرفهای زشت و بددهنی به پدر کرد البته پدرم نبود تو دعوا

و من عصبی شدم و کلی چیز بهش گفتم چون پدرم براش ارزش خاصی قایل هست و تمام کار و داراییش به واسطه پدر من به دست آورد. شوهرم بلند شد و با شیلنگ افتاد به جون من و تمام بدن من رو کبود کرد

منم به خانواده ها گفتم اما خانواده خودش اصلا دخالت نکردن اما بابای من از یه شهر دیگه اومد و موضوع رو بررسی کرد و با شوخی قضیه رو حل کرد اما من چون پدرم ناراحتی قلبی داره در مورد کتک چیزی نگفتم که الان خیلی پشیمونم الان پنج روز میگذره و از خانواده خودش هیچ کس دخالت نکرد و خودش هم قیافه میگیره و اصلا محل نمیذاره

من هم بخاطر ضربه های که به سرم خورده شدیدا سردرد دارم اما جرات ندارم پام رو از خونه بیرون بذارم به نوعی‌ من رو حبس کرده . من ۲۳ سالم. همسرم ۲۹ سالشه . پسرم ۵ سالش .

شما میگید من چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
شرایط بسیار سختی‌رو گذروندید و این شرایط دل هر انسانی‌رو به درد میاره اما اینکه خونواده همسرتون دخالت نکردن شاید این فرصت‌رو برای خودتون گذاشتن که بین خودتون حل بشه،
در پیامتون بیان نکردید که این رفتار برای بار اول از همسرتون سر زده یا برای چندمین بار اتفاق افتاده؟؟
اگر از خونواده‌تون خواستید که میانجی گری کنند آیا پدرتون برای یه دعوای لفظی از شهرستان به منزل شما اومدن و موضوع‌رو در قالب شوخی فیصله دادن و با دیدن شما متوجه شرایط نشدن؟؟
و آیا با درصد بالایی از زد و خورد که شما بهش اشاره می‌کنید آیا واقعا خونواده همسرتون میتونن سکوت کنن و چشم بپوشن؟؟
اگر شرایط به این شکل که مطرح کردیم باشه متاسفانه با سوختن و ساختن و چشم پوشی حل شدنی نیست و مطمئنا نیاز جدی به مشاوره زوج درمانگر دارید...
با آرزوی شادکامی