سلام وقتتون بخیر

اگر بخوام مشکلمو به طور کلی بگم اینکه همسرم حساسیت رفتاری منو درک نمیکنه با وجود اینکه بارها باهاش حرف زدم ، مثلا تو جمع خانواده خودش بهم احترام نمیذاره، و تو جمع خانواده خودم هم منو به باد انتقاد میگیره، بعد از هر مهمونی ما دعوا داریم که چرا حرفت تو خونه بهم نمیزنی، یا چرا جلو خانوادت بهم بی احترامی میکنی، یه نمونه درک نکردن دیگش اینکه تو خونه منو میزنه یا گاز میگیره اونقدر محکم که تنم کبود میشه و واقعا اذیت میشم خودشون میگن از رو علاقه و شوخیه  اوایل بدم نمی یومد البته خیلی آروم تر از الان بود ولی الان اونقدر محکم میزنه که واقعا جیغم درمیاد ولی من فکر میکنم داره اینجوری خشمش رو خالی میکنه چون چهرش عصبانیه، بارها بهش گفتم اینکارو نکن منو اذیت میکنی، ولی گوش نمیکنه، آخرین که دیروز بود عصبانی شدم و بد و بیراه بهش گفتم تا دست برداره، یا بعضی وقتها موقع رانندگیش اونقدر بد رانندگی میکنه که من همش تو اضطراب و استرسم، اصلا گوش نمیکنه ، من باید چه طوری شخصیت خودمو به همسرم بشناسانم و انو رو متوجه کنم که بعضی چیزا عصبانیم میکنه، و ایشون دیگه اون کارو انجام نده، ما 5 ساله که عقد کردیم و دوسال و 6 ماه که عروسی کردیم، ایشون فرزند اوله من فرزند یکی مونده به آخر، وقتی حرفم نمیفهمه بعضی وقتها من کارای خودشو تکرار میکنم تا متوجه بشه رفتارش اشتباست و به شدت عصبانی میشه بهش میگم ببین عین این رفتاریه که با من داری چقدر بده، آیا این کار بده؟

شوهر من شخصیت کنترل گری داره، اجازه پیشرفت به من نمیده، اجازه کار کردن نمیده، و گوش شنوا نداره، دامنه عصبانی شدنش زیاده در حالی که از نظر من اونقدر پیش پا افتادست که جایی برای عصبانی شدن نداره، احترام برام قائل نیست، رفتاراش منو هم به آدم عصبی تبدیل کرده، لطفا راهنماییم کنین، فقط با داد و فریاد که میتونم گاهی اوقات حرف توی گوشش فرو کنم من زندگی اینجوری رو دوست ندارم، البته الان نسبت به قبل خیلی بهتر شده از کنترل کردناش کمتر شده ولی هنوزم خوب نیست، عصبی بودنش و بی احترامی کردنش تو جمع و توجه نداشتنش به نیازهای من، اعتیادکه به گوشی موبایل داره، مهم ترین مشکلاتیه که دارم  لطفا کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
با توضیحاتی که فرمودید، به نظر میرسد که در این مدت احساس تحقیر و ناراحتی را زیاد تجربه کردید. شما شایسته احترام و محبت هستید و اینکه همسر شما چنین رفتار نمیکند ناشی از عدم آگاهی و عدم مهارت در ارتباط و ضعف در شناخت خویشتن است. بخشی از این رفتارها هم میتواند حاصل الگوی ارتباطی در خانواده باشد و شاید از دید ایشون خیلی هم طبیعی باشد. بنابراین نیاز هست که به طور حضوری همسر شما با روانشناس بالینی جلساتی رو داشته باشند تا یک سری علائم و نشانه ها در ایشون بررسی شود و در صورت لزوم برای بهبود شرایط دارو تجویز شود.
من بیشتر از اینکه احساس کنم شما نیاز به کمک داشته باشید، همسرتان کمک تخصصی بیشتری نیاز دارند لذا پیشنهاد من این است که ایشون رو متقاعد کنید که برای بهبود کیفیت زندگی مشترکتان به همراه شما به یک مشاور بالینی مراجعه کنند و توجه داشته باشید برای رسیدن به این هدف لازم است که شما با مهربانی و بدون برچسب زدن با ایشون صحبت کنید.
موفق و سلامت باشید