سلام پسرم چهارساشه ولی جیشش رو نمیگه حتی بعضی وقتها جیش بزرگشم توی خونه میکنه و نمیگه با این که من از کوچیکی همیشه ازش میپرسیدم ولی هنوزم نمیگه باید چیکار کنم.

 پسر ده سالمم از این که تنها تو خونه بمونه میترسه حتی روزم تنها نمیمونه خونه باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام دوست عزيز ، اول از همه بايد به اين اشاره كنم كه آمادگى بچه ها براى تنها ماندن در خانه از فردى به فرد ديگر متفاوت است .ما از يک پسر ده ساله نبايد انتظار داشته باشيم كه بتونه مدت زيادى را تنها در خانه به سر ببره و حتى پيشنهاد هم نميشه . تنها گذاشتن فرزندان در اين سن  با ايجاد شرايط مناسب و ايمن سازى خانه و همين طور آگاهى كامل فرزند در مورد اينكه اگر اتفاقى افتاد چه اقداماتى را بايد انجام بده در زمان هاى كوتاه امكان پذيره .بهتره تمام موارد بالا را مطمئن بشيد و از زمان هاى بسيار كوتاه شروع كنيد و در شرايطى كه خودش هم راغب باشه .

وقتى از اين بچه ها سوال ميشه كه چرا دوست نداره تنها باشه و از چى مى ترسه براى اغلب کودکان بسیار دشواره که بتوانند شناسایی كنند و توضیح دهند که چرا احساس ترس می کنند. گاهی اوقات آنها منبع اضطراب خود را نمی شناسند . آنها شديدا احساس ترس را دارند اما نمى توانند توضيح روشنى در مورد اين احساس خود بدهند .

و اما چه بايد كرد  :

١- فرزندتون آمادگى لازم را پيدا نكرده بهتره صبر كنيد.

٢- اگر علايم اضطراب و يا وابستگى در فرزندتون مشاهده مى كنيد حتما با يک روانشناس صحبت كنيد.

در مورد كودک چهار سالتون نياز به اطلاعات بيشتر از خلق و خوى كلى كودک و همين طور شيوه از پوشک گرفتن و اقدامات شما هست .