راه نرفتن و پرخاشگری پسر 17 ماهه

سلام خسته نباشید. پسرم ۱۷ ماهشه ولی هنوز راه نمیره این مشکل نداره؟

خیلی هم پرخاشگره چیزی رو میخواد من و باباش رو میزنه که بهش بدیم یا بچه های هم سن خودش رو میزنه مال سنشه یا اینکه غیرعادیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزیز

معمولا بچه ها ۱۲ ماهگی شروع به راه رفتن میکن بعضیها هم دیرتر وارد این مرحله از رشد میشند.

بچه ها نزدیک ۲ سال که میشن سن استقلالشون هست و با والدین مخالفت میکنن رفتار شما بعدش مهمه.

بگو این اسباب بازی برای بازی کردن هست اگه بخوای پرتش کنی ازت میگیرم .باید روش فرزندپروریتون و اصلاح کنید.