نامنظم خوابیدن همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 56 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

سه ماهه که عروسی کردیم، شوهرم مغازه داره و فروشنده داره، شبها تا ساعت پنج صبح بیداره و از اون طرف تا پنج عصر خوابه، فیلم میبینه و نصف شبها غذا میاره میخوره، هر چی با مهربونی خواستم این عادتشو ترک کنه درست نشد با غر و دعوا خواستم شبها زود بخوابه تا ریتم خوابش درست بشه بازم درست نشد، موندم چیکار کنم دوران نامزدی هم این طوری بود ولی فکر میکردم چون من پیششم میخواد شبها با هم فیلم ببینیم و خوش بگذرونیم ولی الان این رفتارش منو افسرده و عصبی کرده، کار بانکی داره و قسطامون عقب افتاده ولی حاضر نیست ساعت دوازده ظهرم که شده از خوابش بزنه، من چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
هر کسی در زندگی خودش یک سبک شخصی و منحصر به فرد داره که معمولا تغییر ناپذیر هست
هرچند که لازم بوده این مساله قبل از ازدواج به اطلاع شما میرسیده
در هر صورت اگر ایشون در حال حاضر از این مدل زندگی کردن ناراضی هستند و دلشون میخواد تغییر کنه با کمک شما، دارو، کمک مشاور و تلاش خودش میشه با صبوری این وضعیت رو تغییر داد در غیر اینصورت یا شما خودتان رو با ایشون هماهنگ کنید یا یک تصمیم مناسب دیگر اتخاذ کنید

تجربه شما

دقيقا اين مشكلو منم دارم