ارتباط مجدد با خواستگار قبلی

سلام خسته نباشید،،من 24 ساله هستم دوسال پیش دانشجو بودم اونجا یک آقایی که ترم پایینی من بودن ازم خواستگاری رسمی کردن با مادرشون اومدن خواستگاری برای جلسه بعد اجازه خواستن که با پدر و خانوادشون بیان من گفتم فعلا قصد ازدواج ندارم میخوام درسم رو تموم کنم و رابطه مون و صحبتهامون تمام این مدت و بعدش فقط جز همون چنددقيقه خواستگاری فقط مسایل درسی بود و هیج احساسی نبود، یک مدت بعد از این ماجرا یک آقای همکلاسیم شماره منو به دست آوردن به من نزدیک شدند و ابراز علاقه کردن و با مادرشون اومدن خونمون و قضیه به گوش خواستگار قبلی رسید و اومد با ایشون صحبت کرد که ببینه راسته یا نه و گفت این خانم با من قرار ازدواج گذاشته و خواستگار جدید هم به دروغ به قبلی گفت ما شش ماه هست که عقد کردیم جلسه بعد قرار گذاشتن بیان اما پدرشون بخاطر سربازی نرفتن پسرشون مخالفت میکردند و گویا خانواده شون ناراضی بودند خلاصه این آقا به من میگفتند خانواده رو راضی میکنند و دو سال رابطه تلفنی با ایشون داشتم بخاطرشون خواستگارام رو که خیلی بهتر از ایشون هم بودن رد کردم اما هیچوقت خواستگاری نیومد و همیشه وعده دروغ بعد از دو سال کلا رابطه ام رو قطع کردم و جواب پیام و تلفنم ندادم و ایشون هنوزم پیام میدن میگن میام خواستگاری من یا جواب نمیدم یا میگم مزاحم نشید من شمارو نمیخوام، توی این مدتی که قطع رابطه کردم هرچی خواستگار برام میومد جلسه اول ديگه ادامه پیدا نمیکرد من خیلی ناراحت میشدم غصه میخوردم فکر کردم شاید چون دل خواستگار اولی رو شکستم اینطور شدم پیام دادم اگر دلتونو شکستم حلالم کنید یهو دیدم ايشون یک طومار جواب به من دادند منم انتظار نداشتم خطم رو شکستم و گویا ایشون به دوستم گفته بودن بازم بهم پیام دادند که من چون خط عوض کرده بودم ندیدم پیاما رو و پیگیر شماره جدید من شدند و من نخواستم بدم شمارم رو، الان پنج ماه از اون جریان گذاشته و ایشون با پیگیری شماره منو پیدا کردند و خواستن باهام صحبت کنند درمورد پیامم و امر خیر حضوری، حالا من میخوام بدونم علت جداییم از اون آقا رو چی بگم درمورد ارتباطم و علت جداییم از اون آقا بگم دروغگو بود خواستگاریم نیومد یا بگم شهر دیگه میخواست زندگی کنم چون ساکن شهر دیگه بودند و من قبول نکردم؟ آخه دوست ندارم بفهمه کسی بازیم داده واقعیت اینه که بازیم داده بود یا شایدم واقعا خانوادش راضی نمیشدند و نمیومدن جلو، اگر اینبارم ازم خواستگاری کرد جوابم مثبت هست

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
مرسی که ما رو انتخاب کردید.
عزیزم هر فردی گذشته ای داشته که موقع ازدواج نیاز نیست کامل اونو شرح بده مگر اتفاقاتی که تبعاتی در حال داشته باشه اون هم به صورت مختصر نه با جزییات کامل. در واقع هنگام ازدواج زوج نبش قبر گذشته نباید داشته باشن. در مورد این مساله هم چون ایشون در جریان هستن کاملا مختصر میتونید بگید باهم به تفاهم نرسیدیم برای ازدواج.
شاد و پیروز باشید.