پریود نشدن و آمپول پروژسترون

سلام خانوم دکتر خسته نباشید من بعد از ده ماه که زایمان طبیعی کردم ماه پیش 16 پریود شدم این ماه رابطه سه چهار بار بدون جلوگیری داشتم الان پریودم 5 روزه عقب افتاده ولی بی بی چک و آزمایش خون منفی بود بتا 2 بود

دکتر برام دوتا آمپول پروژسترون نوشت زدم میخواستم ببینم امکانش هست باردار باشم؟ حالت تهوع و سردرد دارم و اینکه دردهای پریودی ممکنه باردار باشم؟ تا کی معلوم میشه که من باردارم بعد از زدن این آمپول پروژسترون؟ خیلی نگرانم میخوام باردار شم لازمه دوباره آزمایش خون بدم؟ بعد اینکه قرص واژینال ضرر داره تو بارداری برای عفونت؟ میترسم باردار باشم و خدایی نکرده با این داروها اتفاقی بیفته😔 برای خون بندناف مجبورم برای بارداری مجدد به دلایلی کمکم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم. توضيحاتتون برای پاسخگويی دقيق ، كافی نيست. اگر شير خودتون رو به بچه ميدهيد ، احتمال اينكه پريودتون هنوز مرتب نشده باشه هست. ده روز نهايتا چهارده روز بعد از تزريق ، زمان ميبرد تا پريود شويد. چون بتا منفی داريد، احتمال بارداريتون بسيار كم است.