ترس و افسردگی بعد از زایمان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 24 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من بعد از زایمانم خیلی عصبی و پرخاشگر شدم و با یک چیز کوچیک اشکم درمیاد و خیلی ترسو شدم حتی از صدای پکیج خونه میترسم تو شهر غریب هستم و همسرم هیچ درکی نداره همش میگه غر میزنی واقعا نمیدونم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
بهتر هست با یک روانشناس ملاقات حضوری داشته باشید

تجربه شما

دوست عزیز

حساسیت و زود رنج شدن شما تا حدودی طبیعی هست و از عوارض زایمان و بچه داری هست

در مدت زمان بارداری، بدن شما ضعیف میشه و با کمبود ویتامین و منابع طبیعی روبرو شده، از طرفی هم استرس زایمان و شیردهی و... روحیه شما رو حساس میکنه

علاوه بر این مقدار زیادی کار بر دوش شما اضافه شده که شما رو بیشتر از قبل خسته میکنه خصوصا اینکه برنامه خواب شما هم به هم ریخته

در درجه اول به پزشکتان مراجعه کنید تا با انجام تست های لازم برای شما ویتامین ها خصوصا گروه ویتامین های B تجویز شود و همچنین از همسرتان و اطرافیان بیشتر کمک بگیرید و زمان بیشتری رو استراحت کنید.