میزان مناسب شیردهی به کودک

سلام دختر من یکسال و پانزده روزشه. شیر خشک میخوره. در طول شبانه روز ۳ بار روزها شیر میخوره و ۳ بار هم شب. کلا ۷۵۰ میلی لیتر.پبش متخصص رفتم گفت تو زیاد به بچه شیر میدی این باعث میشه به غذا تمابل نشون نده اون الان باید غذا خوردن رو یاد بگیره. چیکار کنم گفت باید یکبار قبل خواب شب بدی یکبار دم صبح یه بار قبل ظهر نظرتون چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز همانطور که شیر خوب است ولی طبق گفته پزشک کودکتان در صورتیکه شیر زیاد بدهید دیگر غذا نمی خورد. بنابراین همانطور که توصیه شده عمل کنید تا هم کودک شیر بخورد هم غذا.