ترس کودک سه ساله

با سلام. پسرم حدود یک ماهی روزی چندبار میگه میترسم یا ترسیدم. گاهی حس میکنم به دروغ میگه گاهی هم واقعا از خیلی چیزها میترسه و ترسش رو هم به همه میگه و احساسشو به همه یادآوری میکنه. مثلا میگه از سرسره ترسیدم از اسب ترسیدم از نی نی ترسیدم. بعدا هر کی رو میبینه مثل خاله و دایی و مادربزرگ میگه اون روز از سرسره ترسیدم . یک بار هم شب از خواب پاشد و تو تاریکی از یه شی ترسید و وحشت کرد. حالا سوال من اینه که چه واکنشی در مقابل این حرفاش که "میترسم و ترسیدم" داشته باشم و بهش چی بگم؟ و چیکار کنم که شجاع بشه و نترسه؟ بهش بگم حق داری بترسی و احساسشو تایید کنم یا اینکه بهش بگم این ترس نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزیز

حتما میترسه که میگه شما باید بگی میدونم ترسیدی و ناراحتی ولی مامان پیشته.

احساساش و تایید کنید و بهش بگید چی شد که ترسیدی؟

 باید علت ترسش رو متوجه بشید . ما نمی تونیم کاری کنیم که بچه ها اصلا نترسند.