بریدگی لابیاهای مینور

باسلام. من چند سال پیش یکی از لابیاهای مینورم را با تیغ بریدم اوایل عادی بود اما بعدش جمع شدگی و چرکی پیدا کرد و اون تورم باقی موند میخواستم بدونم این موضوع عادیه یا مشکل دیگری دارم و اینکه قابل درمان هست یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بر اساس مطالب گفته شده نمی توان نظر داد باید حتما معاینه شوید و در صورت لزوم درمان و یا جراحی اصلاحی را انجام دهید. با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش