شل بودن بدن نوزاد 5 ماهه

سلام . نوزاد ۵ ماهه ای دارم که بدنش انگار شله فرض نیست ، از پشت به جلو غلت میخوره اما سینه خیز به جلو نمیره و زود خسته میشه از طرفی نمیتونه گردنشو راست کنه مگر به مدت خیلی کم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی

نوزاد پنج ماهه باید بتونه گردن رو در همه وضعیت‌ها صاف نگهداره.

این وضعیت‌ها میتونه شامل:

  • حالت دمر( خوابیده به شکم)
  • حالت نشسته
  • حالت ایستاده با کمک
  • حالتی که نوزاد در بغل والدین قرار دارد
  • و...

اگر کودکتون در این وضعیت‌ها نمیتونه گردن رو کنترل کنه باید مورد بررسی قرار بگیره.

مواردی که گفتم رو لطفا چک بکنید اگر مهارت‌های گفته شده رو نداره  فرزندتون لطفا  در اسرع وقت به یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودک مراجعه کنید.

با احترام