سلام روزتون بخیر. من 6 روز از آمپول اچ سی جی تزریق کردم میگذره من این ماه روز 9 سیکلم فولیکول سایز 24 داشتم دهم سیکلم آمپول زدم امروز بی بی چک استفاده کردم یه خط سفید انداخت به نظرم منفی هست ممکن آمپول کلا اثر نکرده باشه که بی بی چک نشون نمیده چون باید آمپول اثر کرده مثبت کاذب باشه یا به نظرتون آمپول اثرش کم شده نشون نمیده چون من قبلا یه بار 18 بود بی بی چک نشون نداد الانم زیر شکم و شکم درد داره از اول سینم سفت شد دو روز بعد آمپول دما بالا رفت حالا به نظرتون ممکن آمپول اثر نکرده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
آمپول اگر با تشخیص و بررسی لازم و دقیق تجویز شده باشد حتما تاثیر میکند. باید دو هفته بعد از تزریق آزمایش خون بدهید تا اگر شرایط بارداری لازم را داشته باشید نتیجه را ببینید. بی بی چک دقیق نیست. شب خوش