مشکلات بعد از ازدواج

سلام. افسردگی بعد ازدواج گرفتم و البته مشكوک به سقط كه لگد خوردم از همسرم

خيلی بزن بزن نداريم شوخی بيشترش كه ميزنه و كبودم ولی دعوا لگد زدن و خونريزی شديد و مشكوک به سقط شدم من متولد ١٣٧٩هستم و همسرم ١٣٧٢و سه ماهه خونه خودمم هر روز از اول عقد بحث داشتيم اونم مسائل چرت آسی شدم توقع های زيادی ازم داره كه نميتونم كل خونه تميزه همه جارو ميگرده كثيف پيدا كنه غر بزنه و همش يا مهمونی يا مهمون مياد بخدا از سنم بيشتر توقع داره نميتونم هم سن و سالام الان هزار تفريح و... يا لاک ميزنن درس راحت ميخونن كه من به بدبختی اجازه گرفتم يا لباس پوشيدن يا لوسی های دوران خودشون دارن حالا من كلفت شدم بازم سرم غر ميزنه كثيفه خسته شدم چيكار كنم جوابشم ميدم گريه ميكنه منم همش كارم گريه است حس ميكنم افسردگی دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ١٨ جنسیت زن شغل كلفت وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

ازدواج شما در سن پایین انتخابی بوده که از جانب خودتون گرفته شده ،در هر صورت زمانی نیاز هست تا شما با ایشون وهمچنین شغل جدیدتان یعنی خانه داری کنار بیایید و سازگاری پیدا کنید، بهتر هست تا جایی که ممکنه از بحث و گفتگو های مخرب جلوگیری کنید سعی کنید شروع کننده بحث نباشید و در مواقعی هم که ایشون شروع کردند سعی کنید ادامه دهنده نباشید

پیشنهاد میکنم تا رسیدن به سن مناسب و شرایط مساعد در روابطتان با همسر از بچه دار شدن خودداری کنید