دو اسمه بودن فرزندم

با سلام و عرض ادب.

فرزندم نزدیک 1 سال و نیمش شده اما من هنوز بابت دو اسمه بودنش نگران و ناراحتم. از دو اسمه بودنش ناراضیم اما همسرم اجازه نمیده دوباره به نام شناسنامش صداش کنیم و دلیلش هم اینکه همه به اسم دوم عادت کردن. خودمم به اسم دوم عادت کردم اما از اونجا که تغییر نام سخت انجام میشه دوست دارم همون اسم شناسنامه رو صدا کنیم. نمیدونم چیکار کنم. لطفا راهنماییم کنید. و در ضمن صدا زدن فرزندم به نام شناسنامه بعد از یک سال آیا اختلال در رشدش ایجاد میکنه. ممنونم حق نگهدارتون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
اختلال در رشد ایجاد نمیشه
اما سعی کنید در درجه اول با یک توافق درست و حسابی و تصمیم جدی شروع به تغییر نام کنید ضمن اینکه این صدا زدن نام دوم رو کم کم و به تدریج وارد گفتار روزمره کنید مثلا در طول روز از 10 بار صدا زدن تنها 2 بار با اسم قبلی صدا کنید و به مرور تعداد رو زیاد و در نهایت تغییر کامل بدهید
استرس نداشته باشید