چطور از همسرم درخواستی کنم که ناراحت نشود

سلام. چطوری به همسرم بگم عكس پدره مرحومش رو از بالای تخت بچم كه دنيا نيومده برداره؟ واقعا نه بخاطر بدشگونی و اينا من اينارو قبول ندارم، بخاطر اينكه قابش نميخوره و قشنگ نيست ميخوام بزنم اتاق خودمون بگم ناراحت ميشه چيكار كنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم شما می تونید با سیاست و روش های خاص خواسته تونو با همسرتان بیان کنید بنظرم اول خود شما باید عامل باشید تا همسرتان هم عامل باشد مثلا وقتی همسرتان درخواستی از شما داردباید بگی چشم تا زمانی که شما درخواستتو مطرح کردی همسر شما هم بگه چشم. متأسفانه خیلی جاها ما دوست داریم فقط خواسته های خودمون عملی بشه و به گوش کردن که میرسه با دعوا و غرغر میخواهیم عمل نکنیم. دوم بدانید که چه زمانی خواسته خودتونو مطرح کنید مثلا زمانی که تازه از سر کار اومده خسته و خوابش میاد زمان مناسبی نیست و اگه پدرشون تازه فوت شده شرایطشونو درک کنید و بهشون زمان بدهید و تا به دنیا آمدن بچه فرصت برای مطرح شدن موضوع هست سوم چیزی نخواهید که در توقع شوهر شما نباشد مثلا اگر میدانید نظر ایشان صد در صد منفی است بنظرم مطرح نکنید چهار داشتن زبان نرم، مهربان گونه احساساتتون و دلایلتون رو نسبت به این موضوع بیان کنید تو درخواستتون لجبازی نکنید و بهتره با محبت و نرمی که گفتم مطرح بشه و به توافق برسید و اگر گوش کرد تشویقش کنید و فراموش نکنید خوبیش رو. موفق باشید.