گرم مزاجی من و سرد مزاجی همسرم

سلام خسته نباشین،من ۵ ساله ازدواج کردم شوهرم سال اول ازدواج خیلی از نظر جنسی گرم بود بعد از یکسال به خاطره استفاده از قرص های خواب آور و آرام بخش شدیدا مشکل نعوظ پیدا کرد طوری بود که اصلا ارضا نمیشد ، الان بهتر شده و ارضا میشه ولی سرده میخوایم بچه دار شیم احتیاجه که بیشتر رابطه داشته باشیم ولی همسرم توانش ۲ هفته یه باره، بیشتر تو خواب ارضا میشه دلیلش چیه زمانیم که مشکلش حادتر بود تو خواب ارضا میشد؟ من بر عکس همسرم خیلی گرمم و این باعث شده دست به خودارضایی بزنم این عادتمو چه طور ترک کنم خیلی دارم اذییت میشم. یه دستوری که همسرمو گرم کنه و خودمو سرد میشه پیشنهاد کنید؟

پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
ابتدا لازم است که همسر شما از نظر عصبی درمان و یا داروهای ایشان توسط روانپزشک معالج تغییر یابد تا از بی میلی جنسی خارج شود چراکه عنوان کرده اید بعد از مصرف داروهای اخیرش چنین سرد شده است .
شما نیازمند درمان نیستید ولی لازم است در اولین فرصت راجع به رژیم دارویی همسرتان با روانپزشک معالج مشورت نمایید .