با سلام و عرض خسته نباشید من قند بارداریم ۷۸ بوده الان بعد یک سال که آزمایش دادم قندم ۱۰۷ شده. خطرناکه دیابت ؟ با پرهیز غذایی و ورزش مشکلم حل میشه؟ یا باز هم مستعد دیابت هستم سابقه دیابت نداشتیم تو فامیل نزدیک.  ممنون میشم حواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با سلام خسته نباشید
وقتی قند ناشتای فردی بین 100 تا 126 است یعنی در حالت پیش دیابت قرار دارد و اگر رژیم غذایی رو رعایت نکند تناسب اندامش رو حفظ نکند و تحرک روزانه نداشته باشد به دیابت مبتلا میشودولی با رعایت این نکات یا به طورکل از دیابتی شدتون جلوگیری میشود یا زمان دیابتی شدنتون عقب میفتد .
اگردرزمان بارداری به دیابت مبتلا بودید همین میتواند یکی از دلایل دیابتی شدن شما باشد چون کسی که دیابت بارداری داشته باشد مستعد به دیابت نوع2 میشود