سلام . من ۷۰ کیلو وزن دارم قدم ۱۵۷ و سنم ۲۲ خیلی غذا میخورم اشتهام زیاد شده اقدام به بارداری هم کردم میخوام وزنم رو کم کنم میشه کمکم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام
چون اقدام به بارداری کرده اید نگهداری و مراقبت از ذخایر مهم بدن شما مانند پروتیینها اهمیت ویژه ای دارد، لذا رژیمی که شروع می کنید باید کاملا حساب شده  دقیق باشد تا فقط چربیهای اضافی از بین بروند. در ملاقاتی که با متخصص تغذیه خود دارید حتما تاکید کنید که از رژیمهای سریع و یا رژیمهای پروتیینی پرهیز نمایند.