همسرم به دنبال دوستی با دختران است

سلام همسرم کلا دوست داره با زن یا دختری رابطه دوستی داشته باشه. توو مدت دوستی شون هر کاری که لازم باشه براشون میکنه ساعتها با هم چت میکنن. اگر جای باشه براشون عکس میفرسته . اونا هم برای این عکس میفرستن . کلیپ براشون با عکساشون درست میکنه . خلاصه هر کاری فکر کنید انجام میده . پیامهای عاشقونه که هنوز برای من نفرستاده به اونا تقدیم میکنه. این دوستی ها هم تا یک سال ادامه داره بعد دوباره با کسی دیگه شروع میکنه . همین رابطه ها باعث شد دوبار صیغه کنه. بار اول من نفهمیدم اما بار دوم من فهمیدم و یکسال طول کشید تا رابطه شون قطع بشه . خلاصه من خیلی اذیت شدم و میشم . بعضی وقتها تصمیمی میگیرم برم اما برای دوتا بچم دلم میسوزه. البته اگر من به روی خودم نیارم رفتارش با من خوبه ولی نمیشه بعضی مواقع یواشکی گوشیش رو چک میکنم و همین باعث دعوا میشه. همیشه میگه هیچ خبری نیست سعی کن بی خیال باشی. ولی من نمیتونم وقتی داره چت میکنه تا ساعت دو نیمه شب بیخیال باشم. میگه من تو رو با هیچ کسی برابر نمیکنم اما گفتنش با عملش فرق داره .لطفا راهنمایی کنید که رفتار من چجور باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

ازدواج، رابطه‌ای بر مبنای تعهد و وفاداری هست. و طبیعیه که شما از مسائلی که عنوان کردید، اذیت بشید. توضیح ندادید اولین بار چه زمانی متوجه این رفتار همسرتون شدید و به جز چک کردن گوشی ایشون و دعوا کردن، صحبت جدی در این مورد داشتید یا نه. اینکه چه تصمیمی بگیرید و چه رفتاری داشته باشید، بستگی به نظر و تصمیم هر دوی شما داره. مثلا اینکه چه مساله‌ای در رابطه‌ شما و همسرتون وجود داره و چه نیازی برای ایشون تامین نمیشه که دست به این کار می‌زنن؟ آیا همسرتون قصد دارن به روابط متعدد ادامه بدن؟ یا میخوان مشکل‌شون رو با شما حل و فصل کنن؟ بعد از اینکه این موارد در جلسه‌ حضوری مشاوره بررسی شد، شما می‌تونید تصمیم بگیرید که میخواین و می‌تونین ایشون رو ببخشید و به زندگی‌تون ادامه بدید یا نه.