سلام خسته نباشید؛من یکساله که زایمان کردم وخودم به بچم شیرمیدم؛چکاپ انجام دادم دکترگفت که فقط چربیم بالاست ؛جدیدا احساس ضعف میکنم سرگیجه میگیرم وقتی که بلند میشم کمی هم بی حوصله شدم وزورم میادکاری روانجام بدم به نظرتون کم خونی گرفتم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام احتمال داره کم خون باشید میتوانید قرص آهن مصرف کنید مانند فر فولیک اگر مشکلتون حل نشد بهتره آزمایش چکاب کامل بدید ضمنا با توجه به اینکه شیر ده هستید لبنیات زیاد مصرف نمایید و بهتره قرص کلسیم ویتامین دی نیز مصرف نمایید البته هفته ای دو مرتبه