مصرف پروژسترون در بارداری

با سلام

من الان توی هفته بیست و یک هستم ،به دلیل وجود ترشحات سبز رنگ دکتر گفت که نشون از عفونته در حالی که هیچ گونه درد ،خارش و سوزشی هم نداشتم ولی موقع نزدیکی سوزش داشتم دکتر برام شیاف واژینال نوشت که از موقع مصرفشون پهلو درد و درد زیرشکمی گرفتم

همراه با اونا شیاف پروژسترون هم نوشت که دستور اون هر ۱۲ ساعته ولی میترسم استفاده کنم

واقعا لازمه این شیاف های پروژسترون رو استفاده کنم آخه شنیدم برای جلوگیری از سقطه ولی الان سن بچه من ۲۱ هفته هست ؟

دکتر یک شوینده ناحیه تناسلی هم برام نوشت که یک روز درمیون استفاده کنم.اینا ضرری برای بارداری ندارن ؟ درصورت داشتن چه موادی نباید شوینده رو استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم ، يكى از نشانه ها وجود سوزش در هنگام نزديكيست كه با وجود ترشحات سبز رنگ و معاينه پزشكتان ، نشان از عفونت دارد.

شياف پروژسترون را به دليل درد زير شكم ، استفاده كنيد و تاثير آن بر روند بارداری ثابت شده است. در بروشور شامپو اطلاعات و مواردمنع مصرف نوشته شده است .