سلام وقتتون بخیر. من میخوام بدونم اینجا فقط یکی دو سوال میشه پرسید تا میشه تا درمان و برای یه مدتی با مشاور در ارتباط باشم و نتیجه بگیرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
محدودیت سوال وجود ندارد اما به شرطی که در رابطه با هر عنوان یک سوال پرسیده شود.
مثلا در رابطه با کودک چندین سوال میتوان پرسید اما در رابطه با از پوشک گرفتن کودک اولین سوال تان اختصاص داده می شود و درصورتیکه کارشناس جواب سوال شما را بدهند و شما مجدد همین سوال را بپرسید، سوال تان رد می شود.

تجربه شما

سلام وققتون بخیر. من یه دختر 3 ساله دارم چند روز پیش شروع کردم از پوشک بگیرمش و تقریبا سه روزی بود که در حد اینکه تو خونه پوشکش نمی کردم گرفته بودم و تقریبا همه چی خوب داشت پیش میرفت فقط شب ها و بیرون رفتنی پوشک میشد ....ولی من برام یک مشکلی پیش اومد و 4 روز رفتم بیمارستان بستری شدم البته اولین باری بود که از دختر جدا شده بودم و دخترم به شدت به من وابسته هستش و اصلا از هم دور نبودیم تا حالا بهش نگفتیم من بیمارستانم که ناراحت نشه گفتیم رفتم اسباب بازی مورد علاقشو بخرم و دیر میام ....خلاصه تقریبا خوب کنار اومد با این قضیه دوری از من یا به روی خودش نیاورد این 4 روز که تنها در خونه پیش پدرش بود پوشک میکرده باباش بچه رو من که از بیمارستان اومدم بعد چند روز شروع کردم که پوشکش نکنم ولی اصلا همکاری نمیکرد و تو لباس زیرش کارشو میکرد هر روشی هم که بگید انجام دادم دیدم فایده نداره دوباره الان 10 روزی هست پوشکش میکنم خیلی هم خوشحاله

ممنون از جوابتون

یه سوال روانشناسی پرسیدم حتی اسم بیماریشم گذاشتم میگین اطلاعات کاملتر بدین

اگه بلد بودم که از دکتراتون نمیپرسیدم

@varparide25

کاربرگرامی سلام

سوال شما: نمیدونم مشکلم چیه ولی من به حفره های کنار هم عین کندو عسل یا اشکال نقطه نقطه خیلی حساسیت دارم جوری که کل بدنم بی حس میشه و خارش میفته، این بیماری درمان داره ؟

(اسم بیماری تون رو ننوشتید ) منظور از این که توضیح بیشتری بدهید از علائمی که دارید توضیح دهید . بر فرض مثال دیگه چه علائمی دارید؟ از کی شروع شده؟ کی شدت پیدا میکند؟ به صورت حضوری دکتر مراجعه کردید یا خیر؟ سابقه بیماری در خانواده تان داشتید یا خیر . منظورتون از حساسیت چیست؟؟ و..

کارشناسان صرفا با یک یا دو مورد علائم بدون اینکه از شما اطلاعاتی داشته باشن ، به صورت مجازی نمیتوانند به خوبی

پاسخگو باشند.

به صورت حضوری به دکتر مراجعه کنید

موفق باشید