بارداری و شیردهی نوزاد ۹ ماهه

من ۷ هفته و ۵ روزمه و یه پسر ۹ ماه دارم تا کی میتونم بهش شیر بدم؟ و اگه تا زمان زایمان شیرش بدم مشکلی به وجود میاد؟ چون دلم نمیاد از شیر بگیرمش چون اصلا شیشه شیر نمی گیره

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز نگران نباشید تا ماه پنجم  بارداری خود می توانید به کودک خود شیر بدهید یعنی ۴ ماه دیگر فرصت دارید از ۱۲ ماهگی به بعد به کودک خود می توانید شیر پاستوریزه بدهید نگران نباشید از ۱۲ ماه به بعد کودک باید غذای سفره را بخورد یعنی اولویت با غذای سفره است موفق باشید