عفونت زنان و ترشحات واژن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 274 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من از اسفند 96 دچار خارش شدم که دکتر قرص خوراکی اسم قرصشو یادم نیست هر 12 ساعت 2 تا میخوردم. و پماد کلوتریمازول داد خارشم خوب شد . ولی ترشحم خوب نشده . پاپ اسمیر دادم گفت عفونت متوسط داری . مترونیدازول دو بسته استفاده کردم با پماد تریپل سولفا ولی هیچ تاثیری نداشت و فقط ترشحات سفید آبکی  دارم . الان که مرداده هنوز ادامه داره. هیچ رابطه ای هم ندارم . البته قبل از این اتفاق 4 دوره داروی دوناژست استفاده کردم که توی طول مصرف پریود نمیشدم  واژنم خیلی خشکه و ترشحات طبیعیه قبل از مصرف دوناژست رو دیگه ندارم . میشه راهنماییم کنید چرا خوب نمیشم و باید چیکار کنم .ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل ... وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ترشحات سفید آبکی طبیعی است و جزء ترشحات نرمال واژن است اگر ترشحات سفید و غلیظ وسفت باشد و یا ترشحات رنگی و بد بو  مانند ترشحات سبز رنگ و خاکستری رنگ و یا سوزش و خارش داشته باشید نشانه عفونت زنان است موفق باشید

تجربه شما

سلام .ممنون از راهنماییتون .مسئله ای که من دارم اینه که قبلا ترشحات طبیعی واژنم بعضی وقت ها توی یه زمانی از سیکل قاعدگیم کش دار و مثل سفیده تخم مرغ بود و به زمان هایی شفاف و کش دار بود .ولی الان سفیدیش مثل ماست میمونه. دقیقا غلظتشم مثل ماست هست و اصلا کش دار نیست. اصلا بوی هم نداره.یعنی این طبیعیه؟

و سوال دیگه که داشتم اینه که آیا قرص دوناژست که مصرف کردم باعث تغییر این ترشحات شده؟ ممنون از راهنماییتون

@میناهور

سلام دوست عزیز فقط در زمان تخمک گذاری ترشحات مثل سفیده تخم مرغ می شوند و کش دار هستند همیشه  ترشحات به این شکل نیستند ترشحات طبیعی واژن سفید رنگ و یا بعضی اوقات بی رنگ و رقیق و شل و بدون بو می باشد ترشحات شما نرمال است و جای نگرانی وجود ندارد