سلام. ۵۰ روزه زایمان کردم یه هفته ست فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده دارم دیوونه میشم تا حالا این کارو نکرده بود منو فرستاد خونه مادرم بعد زن آورده بود خونه حالا بهش هم که میگم انکار میکنه چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
تولد فرزندتان رو تبریک میگم
دوست عزیز، در درجه اول باید بهتون بگم خیانت در این جور موقعیت ها(بارداری و زایمان) یک امر بسیار شایع در تمام دنیا هست.
البته امکان شک شما بی مورد باشه و اشتباه کرده باشید هم وجود داره
ولی به طور کلی باید بگم اگر  مطمئن هستید این مساله وجود داره و تکرار خواهد شد، با وجود بچه کار خاصی جز کم کردن توجه و سرویس دهی به ایشون از شما ساخته نیست
بهتر هست برای گرفتن تصمیم های درست و عکس العمل های مناسب با یک روانشناس ملاقات حضوری داشته باشید