تست بارداری منفی و احتمال بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 56 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. من ٣١ فروردين با نامزدم رابطه سطحی داشتم كه منی ايشون با سطح بيرون واژنم تماس پيدا كرد، و من استرس داشتم و قرص اوسيز  ٣٦ ساعت بعد مصرف كردم ، ٨ بار آزمايش خون دادم منفی  بود، ٢٣ تا بی بی  چک گذاشتم منفی بود ولی  گاهی  هاله سفيد ديده ميشه چرا؟ ٣ بارم سونو رفتم. پريودهام منظم ولی  به جای ١٠ روز هميشگی ٥ روزه تموم ميشه دو روز شديد بعد كم و يهو قطع ميشه، يبوست دارم الان چند ماهه، زير شكمم ٢ ماهه بيرون اومده ضربان ناف ٢ ماهه دارم شديد و حس پريودی  هم گاهی  دارم آيا من باردارم؟ كمكم كنيد

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ٣١ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز علائم شما در اثر استرس و تلقین است نیازی به انجام این همه آزمایش خون و تست بارداری نبوده است قطعا اگر شما باردار بودید بعد از این همه مدت داخل آزمایش خون مشخص می شد موفق باشید

تجربه شما

با سلام ممنون از راهنمايی شما🙏🏻