مسائل زناشویی و حیا در همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 860 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشید که این موضوع رو مطرح میکنم من اولین بار در ۹ سالگی به طور اتفاقی فیلم پورن دیدم و به بعد متوجه علاقه و افزایش شهوت در خودم شدم...در ۱۳ سالگی ازدواج کردم...شوهرم نه خیلی سرد مزاجه و نه خیلی گرم مزاج اما من گرم مزاجم و گاها شدید همیشه پایبند بودن حیا بین زن و شوهر...و هرچقدرم که باهاش صحبت میکنم دست از حیا و خجالت برنمیداره.‌.و این رفتاراش منو هم مثل خودش خجالتی کرده...در مورد مسائل زناشویی منظورمه...خلاصه کنم من موقعی که پریود میشم شهوتم دو برابر میشه اما همسرم خواهان ملاعبه و عشق بازی نیستند تا قدری از شهوت من کم کنند...و متاسفانه در این ایام من به سمت فیلم و عکس پورن روی میارم و قبلا .خودارضایی😔هرچقدرم که با ایشون صحبت میکنم و شرایطم رو توضیح میدم اول میگن باشه و بعد حرفاشون یادشون میره  واقعا خسته شدم از لحاظ معنوی هم آسیب  دیدم‌‌ .لطفا کمکم کنید و بگید چه کار کنم تا ایشون جذب من بشن و به خواسته هام توجه کنند

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .این مواردی که مطرح کردید تفاوت شخصیتی میان دو نفر است که قبل از ازدواج باید بررسی شود تا زن و شوهر متوجه شوند برای هم مناسب هستند یا نه البته شما هنوز هم به سن ازدواج نرسیده اید چه رسد به آن زمانیکه ازدواج کرده اید .و بنابراین اگر در رابطه با همسرتان به شدت احساس مشکل می کنید لازم است بدانید هیچ فردی بعد از ازدواج محکوم به زندان ابد نیست . در رابطه با سوالی که پرسیدید توصیه می کنم به مشاور متخصص به طور حضوری مراجعه کنید .اینجا مجال توضیح دادن خیلی از مسائلی وجود ندارد .ولی به طور کلی راه حلی که خودتان برای رفع این مشکل در پیش گرفته اید راه حل بدی نیست و اتفاقا در خیلی از موارد موثر نیز می باشد در این زمینه مطالبی که دیگران می گویند را کنار بگذارید چون هر انسانی منحصر بفرد است و هرکسی با توجه به شرایط خودش باید راه حل پیدا کند .زن و شوهر لازم است در مورد رابطه جنسی با هم صحبت کنند و نیازهایشان را بهم بگویند و اگر مشکلی داشتند به مشاور مراجعه نمایند .حال اگر یکی از زوجین نمی تواند در این زمینه صحبت کند و حاضر نیست پیش مشاور هم بیاید دو راه باقی می ماند یا همین راه حلی که شما در پیش گرفته اید و یا اینکه زن و شوهر مسیرشان را از هم جدا کنند .انتخاب هر کدام این دو راه حل بستگی به شرایط خاص هر فرد دارد .و دیگران نمی توانند بگویند کدام بهتر است .

تجربه شما

سلام عزیزم. دقیقا مشکل منو داری

به زور ببرش رو تخت و با لحن بچگانه و شیرین زبونی بگو. شما جز اون دسته از خانم هایی هستی که تو دوران پریود حس نیازت بیشتر میشه. پس بگو بهتره یکم با هم عشقبازی کنیم تا شهوتم کمتر شه و خودتم شروع کن. لوندی کن شما خودت شرم و حیا رو بذار کنار اصلا نذار رفتار همسرت رو شما تاثیر بذاره و کار خودتو بکن. حتما شیطنت و لوندی و عشوه داشته باش. خیلی شیطنت کن تا کم کم به راه بیاد. مطمئن باش حال خودشم بهتر میشه. اما عزیزم تو این دوران ارضا شدن حتی از طریق غیر دخول خوب نیست

ببین اول با چی بیشتر تحریک میشه. باید رگ خوابش دستت بیاد

منم دقیقا مشکل شما رو داشتم