سلام من ۳ ماه برای بارداری اقدام کردم امروز که پنج روز مونده به پریود  صبح ترشح قهوه ای داشتم که از لک یه کم بیشتر بود و روی پد چیزی نیومده ولی وقتی دستشویی میرم خشک میکنم انگاری تو بدنم آلودگی  هست به نظرتون باردارم بی بی چک بزنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما جلوگیری از جواب کاذب تست بی بی چک، بهتر است صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.