سلام وقتتون بخیر من یک  دختر 14 ماهه دارم الان چند روزه همش سعی داره لب هامو ببوسه با اینکه تا به حال هیچکس لبش رو نبوسیده.باید چیکار کنم از سرش بیفته؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

مادرعزیز سلام.
 اگر تا به حال کسی با دخترتون این کارو انجام نداده احتمالا یا در تلویزیون دیده یا در حال کشف و کنجکاوی است.
قطعا نباید اجازه این کار داده بشه
اما توجه کنید به یه کودک 14 ماهه نمیشه به طور مستقیم گفت این کار خوبی نیست
باید توجه اش رو به طور غیر مستقیم پرت کنید
همون لحضه شروع کنید به بازی کردن
لپش رو ببوسید
از محل دور بشید
کتاب وشعر براش بخونید.
با استمرار شما بدون دعوا کردن به مرور که بزرگتر میشود جاهای ممنوع رو متوجه میشود به شرطی که یادگیری مشاهده ای اتفاق نیفتد

موفق باشید