مصرف قرص ویتاگنوس در دوران شیردهی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2036 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام برای منظم شدن قاعدگی برای من که بچه شیر میدم خوردن قرص ویتاگنوس مشکلی نداره دخترم ۱۵ ماهه است

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر مصرف قرص ویتاگنوس  در دوران شیردهی اگر با تجویز پزشک معالج باشد منعی ندارد زیرا نمی توانید  سر خود از دارو استفاده کنید باید حتما توسط پزشک تجویز شده باشد موفق باشید

تجربه شما

من تنبلی تخمدان دارم دکتر طب سنتی قرص ویتاگنوس داده بهم بعد استفاده پریود شدم و یک تیکه پوست سفیدا زم اومد ضرری نداره؟

@somayeh24

خیر نگران نباشید مشکلی ندارد می توانید بعد از پاک شدن مجدد از قرص ویتاگنوس برای منظم شدن پریود خود استفاده کنید موفق باشید.