خیانت همسر و بی اعتمادی نسبت به او

سلام خسته نباشید .بنده خانمی هستم 23 ساله در سن 17 سالگی ازدواج کردم . ازدواج ما به صورت سنتی بود .و بعد چند وقت عروسی کردیم.همه چیز خوب بود تا دوسال بعد ازدواجم فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده و با زن داداشم بوده کاری نمیتونستم بکنم جز این که به روش آوردمو بعد از کلی دعوا این ماجرا تموم شد .حدود دوسال گذشت و من باردار شدم امیدوار بودم که شوهرم سمت هیچ زنی نمیره بعد از زایمانم اخلاقش به کلی عوض شد تو اوج افسردگیم اذیتم میکرد الکی گیر میداد و اصلا خونه نمیموند و همیشه گوشی دستش بود تلگرامش رو هک کردم و فهمیدم که بله با زن یکی از فامیل ها دوست شده . داغون شدم و این مساله را با بزرگتر های دو طرف مطرح کردم ...اول که زیر بار نرفت تا مدارک رو نشونش دادم بازم گردن نگرفت و گفت ما باهم دوست نیستیم و همینطور کار داشت پیام میداد. و بزرگترام باچندتا نصیحت ما را راهی خونمون کردم بعد چند ماه دوباره موچش رو گرفتم باهمون زنه ...زنه دست بردار نیست نمیدونم چیکار کنم  خیلی داغون و عصبی و شکاک شدم کل موهای سرم رو کندم اینم بگم که خیلی به خودم میرسم و زیبا هستم .به خدا همه کار میکنم تا شوهرم از همه نطر چشمو دلش سیر باشه اما نمیشه تو رو قرآن کمکم کنید اون زنه اصلا به رو خودش نمیاره که من میدونم.به خدا داغونم یک لحظه هم نیست تو فکر نباشم همش حس میکنم که پیش هم اند .همو میبینن و خیلی شکاک شدم...کمکم کنید .

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

شک کردن و اضطراب شما که باعث شده موهاتون رو بکنید در این شرایط، قابل درک هست و چیزی نیست که شما به خاطرش خودتون رو ملامت کنید. برای درمان اضطرابتون می‌تونید از یک روانشناس ماهر کمک بگیرید.

متوجه نشدم بار اولی که متوجه این رفتار همسرتون شدید، بعد از دعوا کردن چطور ماجرا بین شما تموم شد. نادیده گرفتن مساله و دخالت دادن خانواده‌ها مشکل شما رو به صورت ریشه‌ای حل نکرده و رفتار همسرتون باز هم تکرار شده.

همه‌ی ما برای تامین نیازهایی که داریم ازدواج داریم و گاهی تامین نشدن برخی از این نیازها می‌تونن باعث بشن وفاداری به همسرمون رو زیر پا بگذاریم و وارد روابط دیگری بشیم هرچند این رفتار، مورد تایید نیست. به شما توصیه می‌کنم همراه با همسرتون به صورت حضوری برای مشاوره اقدام کنید تا علاوه بر بررسی زمینه‌های ایجاد این مساله، بتونید هر دوی شما تصمیم مناسبی بگیرید.