حساسیت دختر 9 ساله بر وسایل شخصی

 دخترم 9 سالشه.  اجازه نمیده بچه های مهمان تو اتاقش برن، نگران هست که اسباب بازیهاش خراب شن یا اتاقشو کثیف و نامرتب کنن. حتی بعضی از وسایله هاش که خراب شدنی نیستن هم براش سخته بده دست بچه ها. یه داداش یکساله داره ولی نسبت به داداشش اینجور نیست. وقتی مهمون داریم همش گریه میکنه چون من مجبورش میکنم در اتاقشو باز کنه و بذاره بچه ها راحت باشن، بهش میگم اگر چیزی خراب شد دوباره میخریم یا فکر کن اصلا اونو نداشتی، اگرم کثیف کنن خودم تمیز میکنم اما اصلا به حرفهام توجه نمیکنه. لطفا بگید چکار کنم که این حساسیتش از بین بره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
شاید شاید کمی دچار وسواس و اضطراب هستش.شما باید اضطراب دخترتون رو کاهش بدید.مضافا" که حتما" خودتون و همسرتون سعی کنید خیلی هم مرتب و منظم نباشید و گاهی هم ببینه که مامان و بابا هم این کارها رو انجام میدن و خیلی هم بایدی و همیشگی نیست.
از گِل بازی هم در هفته استفاده کنید.بازی با حباب هم میتونه کمک کنه.استفاده از پینت بال هم مناسبه.