میخوام آی وی اف کنم. انتقال جنین دارم. مزاجم گرمه اما فکر کنم رحمم سرده به نظرم. چه کار کنم گرم بشه؟ گرمیجات نمیشه بخورم به خاطر  مزاجم. گذاشتن کیسه آبگرم  روی شکم و روغن مالی اثر داره؟ اگه داره چه مقدار در ماه این کار را انجام بدم؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز این مطلب از نظر علمی اثبات نشده است و موفقیت ای وی اف به کیفیت تخمک ، سن خانم ، کیفیت اسپرم ،ضخامت آندومتر رحم ، وضعیت رحم نداشتن و بیماری های خاص و ..... بستگی دارد موفق باشید