خسته شدن از افسردگی همسر

با عرض سلام خدمت مشاور گرامی

همسرم به خاطر علائمی که داشت (مثل خستگی ، نا امیدی و...) به یک مرکز مشاوره مراجعه کرد و متوجه شدند که دچار افسردگی شخصیتی هست. و تحت درمان قرار دارند

من زندگیم را دوست دارم و همچنین همسرم را. اما نسبت به  محبت و علاقه به من بی میلی نشان میدهند و وقتی از او جویا میشوم میگوید من را درک کن ، چندماهی به من فرصت بده تا درمان شوم. من هم قبول کردم و خیلی حواسم بهش هست. اما از طرفی از این همه سردی و بی میلی او خسته شده ام. احساس میکنم او از این که من درکش میکنم سواستفاده میکند. چون اصلا با فرزندم و دیگران همچین رفتاری ندارد و کلی شادی و بگو بخند میکنند

لطفا راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید
دوست عزیز با توجه به اطلاعات کمی که دراختیار بنده گذاشتید میتوانم به شما بگویم اگر همسرتون دارو درمانی و جلسات مشاوره راباهم ادامه دادند قطعا جواب خواهند گرفت .
پس از درمان همسرتون میتوانید از یک زوج درمان کمک بگیرید .
پایدار باشید 🍃🌹🍃