تعيين زمان دقیق لقاح

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 233 بازدید 1 تبادل تجربه

در تاريخ ٦ ارديبهشت نزديكی داشتم روز اول پريودم بود الان باردارم و سونوگرافی  تاريخ زايمان رو ١٨ فروردين اعلام كرده ميخوام ببينم يعنی از اون نزديكی باردار شدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
سن حاملگی و تاریخ تخمینی زایمان از اولین روز آخرین قاعدگی شما محاسبه میشود که در تاریخ گفته شده ۶ اردیبهشت میباشد و بارداری در این سیکل اتفاق افتاده است ولی اگر شما تاریخ احتمالی زایمان را فروردین ذکر میکنید باید به این موضوع شک کرد یا آخرین تاریخ پریودتان را اشتباه ذکر کردید و یا به دلایلی بارداری در این سیکل رخ نداده است که بهتر است چون اطلاعات شفاف و کامل نیست با پزشکتان مشورت کنید.روز خوش

تجربه شما

چرا اشتباه جواب دادين من از دكترم پرسيدم احتمالا لقاح توی تيرماه بوده كه فروردين به دنيا مياد چون اگر تو سيكل ارديبهشت باشه بايد تا ١٣ بهمن نه ماه تموم بشه پس با توجه به گزارش سونوگرافی تير ماه آخرين سيكل بوده