دوز اسیدفولیک قبل از بارداری

با سلام

خانمی هستم 31 ساله که قصد بارداری در چند ماه آینده را دارم. به علت بررسی فیبرومی که دارم دکتر عکس رنگی رحم تجویز کرد و در نتیجه آن نوشته شده بود اسپینابیفیدای مخفی دارم. با این اوصاف آیا لازم است برای پیشگیری از بیماری فرزند آینده ام دوز اسید فولیک قبل از بارداری را بیشتر از معمول مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهتر است یک مشاوره ژنتیک هم انجام دهید و براساس شرایطتان دوز اسیدفولیک را تعیین کرد. بهتر است با پزشکتان در این مورد مشورت کنید. روز خوش