افزایش شیر در دوران شیردهی

سلام خسته نباشید

دخترم سه ماه و 10 روزشه

4 روزه پریود شدم شیرم کمتر شده از اولم کم بود بهش آخر شب شیرخشک میدادم تا راحت بخوابه

پستونک هم نمیگیره دستاشو میخوره الان میترسم که شیرم قطع بشه دخترم فقط دستاشو بخوره دیگه تا سالها این کار رو ادامه بده

انواع شیرافزا میخورم

آیا دکتر تغذیه برم تاثیری تو افزایش شیرم داره؟

درضمن دکتر اطفال برام قرص motidon تجویز کرد آیا استفاده کنم برای دخترم ضرر نداره؟

متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

داروی دومپریدون استاندارد fda رو نداره اما انتقالش از طریق شیر هم بسیار محدود هست. به هر حال زیر نظر دکترتون عمل کنید. سعی کنید به شکل طبیعی مشکل رو حل کنید. شما بایستی از مایعات فراوان استفاده کنید. شیر، ماست جزو اصلی برنامه غذاییتون باشه. از ماء الشعیر، کنجد، رازیانه و زیره استفاده کنید. سبزیجات به خصوص اسفناج، کاهو و بروکلی هم به این موضوع کمک شایانی می کنند. دمنوش شنبلیله و عرق رازیانه رقیق شده هم به افزایش میزان شیر کمک میکنه