سلام... من به ارگاسم نمیرسم نه در خودارضایی نه در رابطه. زیاد خودارضایی داشتم متاسفانه. قبل ها وقتی منی از من خارج میشد یه حال خوب میمومد سراغم ولی الان دیگه نمیاد. آلت من یه طوری میشه داغ میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
بر اساس شرح حال ارسالیتون شما ارگاسم فیزیکی که به منزله انزال هست رو دارید اما از نظر ذهنی احساس اوج لذت جنسی راپیدا نمی کنید . باید یک شرح حال خیلی دقیق از شما گرفت .
دلایل زیادی می تواند زمینه ساز چنین وضعیتی باشد نظیر نداشتن یک رابطه قوی عاطفی با همسر ، لذت نبردن از رابطه زناشویی باهمسر ، تکلیفی بودن رابطه ، وجود برخی اختلالات روانپزشکی نظیر افسردگی و اضطراب مفرط ، مصرف برخی داروها و ....
پیشنهاد می کنم در اولین فرصت به روانپزشک مجرب در حوزه سلامت جنسی مراجعه فرمایید .