سلام . پسرم  28 ماهشه که خیلی تحت تاثیر رفتارهای خشن پسرعمه اش که دوسال از خودش بزرگتره قرار گرفته. هفته ای یکبار میرم خونه مادرشوهر و اون هم اونجاست. و بازیهای خشن و رفتارهای عصبی داره  و گاهی هم فحش میده. که پسرم یادگرفته رفتارهاشو  تکرار می کنه. با وجودی که  از مادرشوهرم خواستم که وقتی میریم اون اونجا نباشه بخاطر تاثیرش رو پسرم ولی انگار لج کرده و این شده یک مشکل برام. من تو اون مهمونی باید چه برخوردی کنم؟ اسباب بازیهای پسرم رو میبرم . ولی خب وقتی اون بچه میاد اینم توجهش جلب میشه و خب رفتارهای اون رو میبینه و داره اجرا میکنه. چیکار کنم فراموش کنه و تکرار نکنه از این به بعد؟ با اون بچه چه برخوردی کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
در درجه ی اول تشریف نبرید !!!!!!
ولی خب نمیشه که نرفت، اسباب بازیهای فرزندتون رو ببرید و در تمام طول مهمونی به طور جدی سعی کنید که هم با پسرخودتون و هم با اون پسربچه بازی کنید.یعنی انقدر قوی و توانمندانه باید بازی کنید که حتی اون پسر بچه ی دیگه هم فرصت فکر کردن به رفتارهای بد رو نداشته باشه و غرق در بازی با شما و پسرتون بشه.
در منزل هم اصلا" آثاری از پرخاشگری، صدای بلند و حرف زشت نباید باشه.
البته قبل از همه ی اینها ؛ اجتناب ناپذیره که بچه ها با این موارد برخورد میکنن و یا خواهند کرد.اون چه که مهمه برخورد ما به عنوان والدین باید سنجیده و درست باشه.نمیشه که بچه رو در خونه حبس کرد که البته در اون شرایط هم باز یک وسیله ای به نام "تلویزیون" وجود داره که آثار منفی خودش رو باقی میگذاره. ولی مهم اینه که چطور مدیریت بفرمایید و واکنش مناسب نشون بدید.